Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Αποκριάτικος Χορός!


Μεγάλη επιτυχία γνώρισε ο αποκριάτικος χορός του σχολείου μας! Η προσέλευση ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις του Συλλόγου μας! Εξαντλήθηκαν όλες οι προσκλήσεις και έτσι οι παρευρισκόμενοι χθες στο ξενοδοχείο Nikopolis έφτασαν τα 444 άτομα (201 γονείς και 243 παιδιά)!  Με την παρουσία της μας τίμησε και η διευθύντριά μας, η κα. Κρυσταλλία Τζιρίτη! 
Η ομάδα της Lalaland μας κράτησε για 2,5 περίπου ώρες συντροφιά παίζοντας ομαδικά παιχνίδια και χορεύοντας μέχρι τελικής πτώσης.  Τους ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη μέρα που χάρισαν στα παιδάκια μας! Το να βλέπουμε χαρούμενες φατσούλες να διασκεδάζουν ανέμελα με τις παρέες τους ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια του Συλλόγου.  
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από τον χορό. Ευχάριστη έκπληξη...οι μαμάδες που ήταν και αυτές στο αποκριάτικο κλίμα!













4 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και όλες που προσπάθησαν για τον τέλειο χορό μας και ακόμη περισσότερα μπράβο στα παιδάκια μας που γέμισαν με χαμόγελα και χαρά την αίθουσα...
    Καλά και εμείς οι μαμάδες και μπαμπάδες μάλλον ξεφαντώσαμε χορεύοντας και παίζοντας με τα παιδιά μας....
    Να μην ξεχάσω να υπογραμμίσω και τα 220 άτομα από το μουσικό τρενάκι έ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που με το κέφι και την καλή τους διάθεση έκαναν κι εμάς, τους μεγαλύτερους, να ξεχαστούμε.

    Πολλά μπράβο στα "κορίτσια" του συλλόγου που έτρεξαν όλη την εκδήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια πολύ όμορφη μέρα γεμάτη χαρούμενες παιδικές φωνούλες και γουστόζικες φορεσιές!
    Το μπράβο είναι για όλους - οργανωτές και συμμετέχοντες.
    Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να το ξανακάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή