Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Εργασίες στο σχολείο

Το Σάββατο το μεσημέρι ξεκίνησαν διάφορες εργασίες μέσα και έξω από το σχολείο μας.  Ας τα πάρουμε όλα όμως από την αρχή...
Στις 16 Οκτωβρίου, ύστερα από αίτημα του Συλλόγου, επισκέφθηκε το σχολείο μας ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, κος, Καϊτετζίδης, με συνοδεία της Αντιδημάρχου Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας & Παιδείας κας. Γιαννούδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κου. Τσίγκρου και διαφόρων άλλων ατόμων.  Ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα τρέχοντα προβλήματα του σχολείου όπως περίφραξη, λέβητας, τουαλέτες και διάφορα άλλα και μας υποσχέθηκε ότι θα τα δει όλα ένα προς ένα.  Επίσης, μας ενημέρωσε για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει ο Δήμος ώστε να έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του σχολείου και σε συνεννόηση να δούνε τι μπορεί να γίνει.
Όντως το Σάββατο το μεσημέρι, το σχολείο είχε μετατραπεί σε ένα μικρό εργοτάξιο.  Η περίφραξη, μπορεί μεν να μην αλλάχτηκε, αλλά ενισχύθηκε με τσιμέντο και πλέον τα σίδερα είναι πακτωμένα στο έδαφος και δεν αιωρούνται. Πιστεύουμε ότι αυτή η προσθήκη του τσιμέντου θα  αποτρέψει τους διάφορους γνωστούς αγνώστους που σε ώρες εκτός ωραρίου σχολείου κάνανε βανδαλισμούς στα κάγκελα για να εισέλθουν στο χώρο του σχολείου. 
Τις εργασίες τις εκτελεί η εταιρία που έχει αναλάβει την συντήρηση των σχολείων του Δήμου.



Επίσης, εργασίες πραγματοποιήθηκαν και στις τουαλέτες του ορόφου καθώς τοποθετήθηκαν πλακάκια και νέες λεκάνες.  
Τέλος, κατόπιν ενημέρωσης από την Διευθύντρια, μάθαμε ότι στις σκέψεις του ιδιοκτήτη είναι να προχωρήσει σε σύνδεση του σχολείου με το φυσικό αέριο.
Πρέπει να τονίσουμε ότι η ανταπόκριση του Δήμου μας ήταν άμεση αν σκεφτεί κανείς ότι η ενημέρωση προς αυτούς έγινε πριν 15 μέρες.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι συνειδητοποίησαν πλέον όλοι τους ότι αν δεν γίνουν προσθήκες ή συντηρήσεις στο χώρο του σχολείου, τότε αυτό δεν θα μπορεί να λειτουργήσει όπως πρέπει.  
Ως Σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο και όλους όσους συνέβαλλαν για να γίνουν οι εργασίες αυτές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου