Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Καλή εβδομάδα!


Έξω από το παράθυρο χιονίζει, είναι Δευτέρα και μόλις άνοιξες τον υπολογιστή σου; Θα σου πούμε μία μεγάλη καλημέρα και θα σου τρατάρουμε και δύο νέες ειδήσεις, έτσι για να μην νιώθεις ανενημέρωτος.

1. Η ανταπόκριση για τις Σχολές Γονέων ήταν, δυστυχώς, απογοητευτική. Οι αιτήσεις ήταν μόνον τρεις και συνεπώς οι συναντήσεις δεν θα φιλοξενηθούν στο σχολείο μας. Συγκεκριμένα, η υπεύθυνη των Σχολών Γονέων Ανατολικής Θεσσαλονίκης, κ. Μαρία Μουστάκη, μας ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσει πρωινή ομάδα στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας την Τετάρτη 11/02 στις 9:30πμ. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να έχουν την αίτηση μαζί τους.
Θα ήταν ενδιαφέρον να ξεκινήσει μία συζήτηση για το ποια θέματα θα σε ενδιέφεραν σε μια Σχολή Γονέων, ποιους στόχους θα ήθελες να εξυπηρετεί, αλλά και γιατί δεν συμμετείχες σε αυτές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Το email μας είναι ανοιχτό και περιμένει κάθε σχόλιο, ιδέα ή παρατήρησή σου! 

2. Την Κυριακή 15/02/15 διοργανώνονται στον Χορτιάτη τα 4α Χορτιατινά Τζερτζελέματα, μία αποκριάτικη γιορτή που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αφανός, ο Σύλλογος Γυναικών Χορτιάτη, η Κίνηση Πολιτών Χορτιάτη και ο ΑΠΣ Κισσός Χορτιάτη. Αν βοηθήσει κι ο καιρός, είναι μια εξαιρετική πρόταση για το σαββατοκύριακό σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου