Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ξεκινάμε και ζητάμε τη συμμετοχή σας!


Αγαπητοί γονείς,
Αυτόν τον μήνα έκλεισε ο κύκλος της θητείας του προηγούμενου ΔΣ του Συλλόγου μας και αναδείχτηκε το νέο ΔΣ, με –απογοητευτική, δυστυχώς– συμμετοχή στη ΓΣ της 5/10/16. 

Το απερχόμενο ΔΣ είχε σημαντική δράση, η οποία αναπτύχθηκε σε τρεις κυρίως άξονες: 
1. Οικονομική κάλυψη αναγκών του σχολείου (κυρίως σε υλικοτεχνική υποδομή) 
2. Δυναμικές κινήσεις με αποδέκτη τον Δήμο, με σκοπό την κάλυψη αναγκών του σχολείου και τη συντήρηση του κτιρίου (σημαντική εξέλιξη ήταν η εύρεση του μισθωτήριου συμβολαίου, η επαφή με τους ιδιοκτήτες του κτιρίου και η διαμεσολάβησή μας μεταξύ Δήμου-ιδιοκτητών-σχολείου, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν σημαντικές εργασίες στο κτίριο με έξοδα των ίδιων των ιδιοκτητών)
3. Σειρά εκδηλώσεων και γιορτών (καλοκαιρινές, χριστουγεννιάτικες, για το βιβλίο, για τον σχολικό εκφοβισμό, συλλογή τροφίμων για τους πρόσφυγες)

Το νέο ΔΣ, παρά το σημαντικό πλήγμα της μη εκπροσώπησής του στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Πυλαίας-Χορτιάτη λόγω μικρής συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία της 5/10/16 (αυτό πρακτικά σημαίνει ελλιπής πληροφόρηση δική μας και απουσία μας από συλλογικές δράσεις) αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τις μέρες που έρχονται, ελπίζει στη δυναμικότερη συμμετοχή όλων σας (ας μην ξεχνάμε ότι το τρίπτυχο σχολείο-μαθητής-γονέας πρέπει να λειτουργεί με αρμονία, αλληλοσυνεννόηση και κοινούς στόχους) και στοχεύει: 

1.  στη συντονισμένη δράση όλων μας για την ανάδειξη των προβλημάτων του σχολείου, 
2. στη διεκδίκηση της οικονομικής υποστήριξης που δικαιούμαστε, αλλά και την ανεύρεση εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης, 
3.  στη δημιουργία πλούσιων πολιτιστικών, κοινωνικών και εκπαιδευτικών ερεθισμάτων για τα παιδιά μας με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την ευαισθητοποίηση σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Όπως πάντα, ο δίαυλος επικοινωνίας είναι ανοιχτός για εμάς. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις δράσεις μας ή να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω των παρακάτω:

Ιστοσελίδα του Συλλόγου: www.sgk4dimpylaias.blogspot.gr
Email του Συλλόγου: sgk4dimpylaias@gmail.com

Το νέο ΔΣ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ:


ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
Παρακαλούμε, βάλτε στον φάκελο που σας διανεμήθηκε 
15 ευρώ 
ποσό που αντιστοιχεί στην ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια/μέλος του Συλλόγου 
(ανεξάρτητα από τον αριθμό μαθητών στην ίδια οικογένεια), 
μαζί με την παρακάτω φόρμα συμπληρωμένη:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΩΝ:...........................................................................................
ΤΜΗΜΑ/ΤΑ:...................................................................................................................
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑ:...........................................................EMAIL:.............................
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΤΕΡΑ:........................................................................................................
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΤΕΡΑΣ:.........................................................EMAIL:..............................
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΗΤΕΡΑΣ:.......................................................................................................



* Εάν οι μαθητές στην οικογένειά σας που φοιτούν στο σχολείο είναι πάνω από ένας, επιστρέψτε ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ φάκελο συμπληρώνοντας τα στοιχεία όλων των παιδιών σε μία κοινή φόρμα.


2 σχόλια:

  1. Καλή αρχή και καλή δύναμη!Φιλιά από Λίβερπουλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πιο πιστή μαμά! Ακόμα και χιλιόμετρα μακριά, πάντα μας παρακολουθεί κι έχει μια καλή κουβέντα. Ευχαριστούμε, Φρόσω!

      Διαγραφή