Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Επιτέλους λειτουργούν!

Την προηγούμενη βδομάδα, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Νίκη Αργυρίου με δική της πρωτοβουλία, έφερε στο σχολείο ιδιώτη υδραυλικό, συνεργάτη του άντρα της, για να δούνε τι συμβαίνει με τις τουαλέτες του 2ου ορόφου που παρόλου που φτιάχτηκαν μέσα στον Οκτώβριο, παρέμεναν κλειστές.  
Έως τώρα οι τουαλέτες είχανε πρόβλημα με αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιούνταν να στάζουν στο ταβάνι του νηπιαγωγείου.  Ύστερα από κάποιες ενέργειες του υδραυλικού, οι τουαλέτες πλέον λειτουργούν κανονικά και ελπίζουμε να μην υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον...
Θα ήθελα εδώ να αναφέρω ότι σε επίσκεψη του Συλλόγου στην κα. Γιαννούδη, μας ενημέρωσε ότι το πρόβλημα δεν λύνεται, ότι έχουν δει το θέμα οι τεχνικοί του Δήμου και δυστυχώς η μόνη λύση είναι να γκρεμίσουν σωληνώσεις και πατώματα μέχρι να βρεθεί που είναι το πρόβλημα.  
Ότι καταλάβατε εσείς, άλλο τόσο καταλάβαμε και εμείς...αλλά φαντάζεστε τι μεγάλη έκπληξη είχαμε όταν μάθαμε ότι για να λειτουργήσουν οι επάνω τουαλέτες ήταν θέμα μιας τάπας που αφού τοποθέτησε ο ιδιώτης υδραυλικός, λύθηκε το ζήτημα.  Τα συμπεράσματα δικά σας!


3 σχόλια:

  1. Η υδραυλική τέχνη ή επιστήμη είναι από ότι φαίνεται, μια υποκειμενική υπόθεση του εκάστοτε καλλιτέχνη ή επιστήμονα, οπότε είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην αντιμετώπιση βλαβών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα θελουν το ιδιωτη τους!!! Νίκη μπραβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι έχει να πει τώρα η κυρία Γιαννούδη? πολύ εύκολα λέμε οτι δε γίνεται κάτι όταν δε μας αφορά άμεσα! Ελλάς το μεγαλείο σου...Μπράβο για μια ακόμα φορά στην ιδιωτική πρωτοβουλία! Μπράβο και στο σύλλογο για την ευαισθητοποίησή του σε όλα τα προβλήματα του σχολείου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή