Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Συγκέντρωση ειδών για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Σας ενημερώνουμε ότι ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», επιθυμεί να συγκεντρώσει προϊόντα για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών που υποστηρίζει καθημερινά.

Η σχολική κοινότητα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας συμμετέχει στην παραπάνω προσπάθεια και καλεί εσάς και τα παιδιά σας να προσφέρετε από την παρακάτω ενδεικτική λίστα προϊόντων:
  • Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, ρύζι(κίτρινο και άσπρο), σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι, χυμούς.
  • Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης.
  • Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη, βρεφικές πάνες.

Τα παραπάνω μπορούν να φέρνουν τα παιδιά στο σχολείο από τις 13-12-2012 έως τις 19-12-2012. Πιστεύουμε ότι η ευαισθησία και η κινητοποίηση των παιδιών θα συμβάλει ουσιαστικά στην πραγματοποίηση του παραπάνω σκοπού, ενόψει μάλιστα και των εορτών των Χριστουγέννων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου και στη Διεύθυση του Σχολείου που μας προτείνει τέτοιες προσπάθειες ... ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με λίγη καλή διάθεση και σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει ο καθένας μας, μπορούμε να κάνουμε θαύματα! Μπράβο στο σύλλογο που με τέτοιες πρωτοβουλίες μας δίνει τη δυνατότητα να "μπούμε" στο πνεύμα των Χριστουγέννων που δεν είναι άλλο από την αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή