Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ξεκίνησε!

Σήμερα ήταν η επίσημη πρώτη της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου μας!Αρκετές τάξεις του σχολείου επισκέφτηκαν τη βιβλιοθήκη και οι μαθητές/τριες δανείστηκαν τα πρώτα τους βιβλία!
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την μαμά της Α΄ Δημοτικού, Πόπη Καραβασίλη, για την πολύτιμη βοήθειά της και τον χρόνο που προσέφερε εθελοντικά ώστε να μπορέσει να οργανωθεί η βιβλιοθήκη όσο καλύτερα γίνεται.  Κατέγραψε όλους τους τίτλους των βιβλίων, ελληνικών και ξενόγλωσσων, ετοίμασε αυτοκόλλητα ταμπελάκια για κάθε βιβλίο, τα χώρισε σε κατηγορίες (εγκυκλοπαιδικά, παιδική λογοτεχνία, εφηβική λογοτεχνία, ξενόγλωσσα, κτλ) και τέλος, τα αρχειοθέτησε στις βιβλιοθήκες που αγοράστηκαν από το ταμείο του Συλλόγου.  Τι άλλο να ζητήσει κανείς...
Και πάλι, Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε !
Παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες από την βιβλιοθήκη μας που έως τώρα αριθμεί 700 τίτλους βιβλίων. Ταυτόχρονα συνεχίζεται το πρόγραμμα "Χαρίζω και Αφιερώνω ένα βιβλίο μου στο σχολείο". Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε εδώ.  Ελπίζουμε και με τη δική σας βοήθεια, σύντομα να τους χιλιάσουμε!





2 σχόλια:

  1. Καλημέρα και πολλές ευχές για μία καλή αρχή στην δανειστικη βιβλιοθήκη του Σχολείου μας!!!!
    πραγματικά χθες πήραμε το πρώτο μας βιβλίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι κάποια στιγμή τα βιβλία να γίνουν τόσα πολλά, που να μην υπάρχει χώρος για τα κουκλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή