Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Καλή αρχή!


Ο καιρός φθινοπώριασε, τα πουλόβερ αερίστηκαν και στις 8:00 το πρωί ξαναβρισκόμαστε νυσταγμένοι στην είσοδο του σχολείου. Καλή σχολική χρονιά, λοιπόν, με λιγότερα προβλήματα, περισσότερες διεκδικήσεις, πρωτότυπες δράσεις και δυναμικό σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. 

Γνωρίζετε οι περισσότεροι πως μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονένων και Κηδεμόνων που πραγματοποιήθηκαν στις 22/10/2014 -με φτωχή, δυστυχώς, συμμετοχή- το ΔΣ διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Μοσχόπουλος Λευτέρης, Πρόεδρος
2. Χουρμουζιάδη Έλενα, Αντιπρόεδρος
3. Κοφίνα Χρύσα, Γραμματέας
4. Καραβασίλη Πόπη, Ταμίας
5. Κοσκινιώτη Αθηνά, Μέλος
6. Μοναστηριάδου Κατερίνα, Μέλος
7. Φωτοπούλου Μαρία-Σοφία, Μέλος

Βρισκόμαστε ακόμα στις πρώτες μας αναγνωριστικές συναντήσεις, ενημερωνόμαστε για τα τρέχοντα και εκκρεμή ζητήματα του σχολείου, μετράμε τις δυνατότητές μας και αρχίζουμε να σχεδιάζουμε για το μέλλον. Αυτά στα οποία, όμως, είμασταν από την αρχή ξεκάθαροι και σύμφωνοι όλοι μας είναι τα εξής:

  • Η βελτίωση των συνθηκών στο σχολειό μας και η πλούσια δράση του συλλόγου δεν είναι υπόθεση ενός, τριών ή επτά ατόμων. Είναι υπόθεση όλων μας. Όλοι χρειάζονται, όλοι έχουν κάτι να προσφέρουν. 
  • Μόνο με διεκδίκηση, πίεση και συλλογική δράση μπορούμε να κερδίσουμε ένα ομορφότερο και ασφαλέστερο κτίριο, εξοπλισμό, πόρους και πληρέστερη υλικοτεχνική υποδομή.
  • Στόχος μας είναι να αναδειχθεί και να ενισχυθεί ο κοινωνικός ιστός του σχολείου (μαθητές-γονείς-εκπαιδευτικοί) μέσα από δράσεις, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που θα μεταδώσουν στα παιδιά μας την αίσθηση ότι ανήκουν σε μία μικροκοινωνία που προάγει την αλληλεγγύη, την προσφορά, τη συνεργασία, τη δημιουρικότητα και τη φαντασία.
  • Με χαρά θα ακούσουμε κάθε σχόλιο, παρατήρηση, πρόταση για βελτίωση, ιδέα που "θα πέσει στο τραπέζι". Αλλά, θα μας επιτρέψετε να κλείσουμε τα αυτιά μας σε κάθε κακοπροαίρετη κριτική που μόνο στόχο έχει να "γκρινιάξει" και όχι να συμβάλλει επικοδομητικά στις προσπάθειες του Συλλόγου.  
Ο δίαυλος επικοινωνίας είναι πάντα ανοικτός!

Το e-mail του συλλόγου είναι το sgk4dimpylaias@gmail.com, ενώ υπάρχει και σελίδα στο Facebook ("Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου ΔΣ Πυλαίας") στην οποία μπορείτε να γίνετε μέλη.

Καλή αρχή σε όλους μας!
Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου