Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η καλή χρονιά από τις πρώτες μέρες φαίνεται;

Γυρνώντας από τις διακοπές των Χριστουγέννων διάφορες "δυσάρεστες" εκπλήξεις περίμεναν το σχολείο μας...Κάποιες σωληνώσεις από τα καλοριφέρ του επάνω ορόφου χαλάσανε με αποτέλεσμα να στάζουν νερά στα πατώματα και να μην ζεσταίνονται οι τάξεις, οι επάνω τουαλέτες ξαναχάλασαν μετά από λειτουργία 3 σχεδόν μηνών και οι τρύπες που βρίσκονται στην οροφή του πίσω μέρους του "γυμναστηρίου" παρέμεναν ακόμα εκεί.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου συνάντηση με τον Δήμαρχο κο. Ιγνάτιο Καϊτετζίδη και την κα. Ελένη Γιαννούδη, Αντιδήμαρχο Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας & Παιδείας για να συζητήσει από κοντά όλα αυτά τα θέματα.
Με μεγάλη μας έκπληξη και προς τιμήν του Δημάρχου και της Αντιδημάρχου, το θέμα με τα καλοριφέρ λύθηκε άμεσα μέσα στις επόμενες δύο μέρες και μάλιστα μέσα στο σαββατοκύριακο που ακολούθησε.  Το θέμα με την λαμαρίνα που θα κάλυπτε τις τρύπες λύθηκε και αυτό μέσα στην βδομάδα που ακολούθησε της συνάντησης και πλέον οι τρύπες έχουν καλυφτεί και δεν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.
Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου πλυμμήρισε το νηπιαγωγείο από τις επάνω τουαλέτες.  Το νηπιαγωγείο παρέμεινε κλειστό την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και τις δύο αυτές μέρες καθώς και μέσα στο σαββατοκύριακο είναι στο πρόγραμμα να πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης σωληνώσεων και αντικατάστασης με νέες, εργασίες απολύμανσης του χώρου που πλυμμήρισε και θα ακολουθήσει βάψιμο των αιθουσών που στάξανε τα βρόμικα νερά.
Επίσης, είχαμε την διαβεβαίωση του δημάρχου ότι τα σχολεία προμηθεύονται και θα εξακολουθήσουν να προμηθεύονται κανονικά το πετρέλαιο για να μπορούν να θερμαίνονται και σε συζήτηση που είχαμε με την διευθύντρια του σχολείου μας, μας επιβεβαίωσε ότι όντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την προμήθεια πετρελαίου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κο. Καϊτετζίδη και την κα. Γιαννούδη που βρίσκονται στο πλευρό του σχολείου μας και ελπίζουμε και στο μέλλον (αχρείαστοι να είναι!) να είναι πάλι δίπλα μας όποτε τους χρειαζόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου